Voorruitgang

Gepubliceerd op 10 mei 2018 om 20:24

Hallo lieve lezers,

 

Wat gaat de tijd toch snel, maar gelukkig gebeurt er in die tijd ook een hele hoop. Dus laat ik jullie snel bijpraten. 

 

Hoe gaat het met iGEM? Goed, al zeg ik het zelf. Helaas hebben we ondertussen onze teamledental van 11 naar 9 gebracht. (Doei Murat en Yvonne, bedankt voor de hulp). Maar we zijn ook begonnen aan een paar nieuwe dingen, zoals onze wiki pagina: http://2018.igem.org/Team:Rotterdam_HR#home Let op, er staat nog niet zoveel op. 

Verder zijn we ook zover dat wij bijna een idee gaan kiezen. Spannend! Maar ik heb er heel veel zin in, vanaf dat punt gaan dingen heel snel hoop ik.  Ook zijn wij druk bezig met het plannen van reisjes en meetings, zo hebben we al een super leuke meet gehad met iGEM team Leiden. Maar we zijn ook bezig om te kijken of we wat buitenlandse teams kunnen ontmoeten, 1 van de plekken waar we dat kunnen doen is in München. Dus als iemand nog even een kleine spoedcursus Duits kan geven, ik ben het namelijk verleerd. 

 

Er is dus voor iGEM een boel gaande. Maar ook in mijn stage gebeurt veel. Ondertussen zit ik in week 13! Hierin begint het einde toch wel dichterbij te komen en daarom was het een goed moment om met mijn begeleider even goed te kijken wat er gedaan is en wat er nog allemaal gedaan kan worden. We hebben samen een mooi plan gemaakt en de komende weken bekeken. Ook heb ik goed nieuws, want mijn PCR heeft weer vruchten afgeworpen en daarmee ben ik een stukje dichterbij het eindresultaat. Nog even doorzetten en ik heb alles wat ik nodig heb voor de volgende stap. 

 

Verder ga ik donderdag 24 mei naar de BCF beurs in Utrecht. Dit is een beurs speciaal gericht op iedereen met een Research/onderzoek achtergrond. Dus mocht je als BML/chemie of andere onderzoek student dit lezen, kijk dan even op de site, misschien is het wel leuk om langs te gaan. Wie weet vind je een leuke stage en als je er dan toch bent: maak iGEM team Hogeschool Rotterdam bekend! 

 

Bedankt voor het lezen,

 

X Loraine

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.