Lets Go!

Gepubliceerd op 24 april 2018 om 12:26

Hallo lieve lezers,

 

Het wachten is voorbij! Mijn primers zijn binnen dus we kunnen weer verder met de opdracht. Maar dat niet alleen, onze iGEM kit met alle spullen is ook binnen. Hierin zitten alle spullen om te kunnen beginnen met het uittesten van ons idee. Zo hebben we 7 platen met 384 plaatsen vol met DNA. Reken dat maar uit, 7x 384= 2688.  Ja zoveel DNA hebben we dus. 

 

Maar we kunnen nu goed aan de slag om dingen alvast te gaan testen. Waar ik natuurlijk super blij mee ben. 

 

Helaas hebben we ook slecht nieuws. Angel, een teamgenoot heeft besloten uit het iGEM team te stappen. Dat vind ik erg jammer aangezien we als team begonnen zijn en zo zou ik het ook het liefst beëindigd hebben, maar het is haar eigen keuze. Bedankt voor je inzet Angel. 

 

Dit betekend ook dat we iets harder moeten werken maar dat lukt wel met ons 11'en. Ons Elftal van iGEM'ers gaat gewoon vrolijk verder om er zo geweldig mogelijk project van te maken. Zo gaan we morgen (25-4) naar Leiden om het iGEM team van de Universiteit daar te ontmoeten. 

 

Ook is er volgende week "vakantie" wat betekend dat er geen lessen zijn, dus we hebben heerlijk veel tijd om lekker veel verder te komen! Dus we gaan er keihard tegen aan!

 

X Loraine

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.