Proost!

Gepubliceerd op 28 maart 2018 om 15:45

Hallo iedereen, 

 

Proost! Jazeker, we mogen proosten. We hebben namelijk een eerste sponsor binnen! En daar ben ik niet alleen blij mee maar het hele team. Dus reden voor een feestje. 

 

En vorige week hebben wij onze ideeën gepresenteerd voor onze docenten en andere die geïnteresseerd waren. Hierin hebben we zoveel leuke, positieve feedback gekregen. Dat was echt super fijn en het heeft ons enorm geholpen. Nog een rede om te proosten. 

 

Maar naast deze leuke dingen moet er natuurlijk ook gewerkt worden. In de afgelopen anderhalve week heb ik weer meerdere experimenten gedaan. Ik heb mij elektrocompetente cellen ( zie weekoverzicht)  getest. Helaas heb ik een foutje gemaakt dus moet ik de test even opnieuw doen, maar dat kan gelukkig ook. Van fouten leer je en dat is maar goed ook. Zo is bijvoorbeeld het medicijn penicilline ontdekt, gewoon door een foutje. 

 

En deze blog heet niet voor niks proost als ik niet nog meer zou proosten. Ik ga namelijk lekker borrelen op een bijeenkomst van DAS, domein Applied science, waar alle docenten en betrokkenen van onderzoeksopleidingen samenkomen. Ik ga proberen hier wat contacten op te kunnen doen voor iGEM en natuurlijk zelf wat kennis op te doen over enkele nieuwe technieken. 

 

Er wordt dus al veel ondernomen en er worden voor iGEM goede stappen gezet, dan zeg ik voor nu verder proost! 

 

X Loraine

Reactie plaatsen

Reacties

bjorgen dehaes
5 jaar geleden

altijd leuk om wat te kunnen vieren want dan betekend dat het goed gaat :)

Maak jouw eigen website met JouwWeb